7.z til Skole-OL 2016

Kvalifikationen til skole OL
Den 28. april blev der afholdt et lokalt kvalifikationsstævne i Vejle. Vores lærere havde tilmeldt os fra 7.z samt de andre 7. klasser fra årgangen, til at dyste i en række discipliner. Vi kom på en flot andenplads, hvor førstepladsen gik til Stjernevejskolen. Det var kun førstepladsen, der gik videre til den store landsdækkende finale i skole OL i København. Heldigvis samlede vi dog nok points sammen, og kom med til finalen på et Wild Card.

Forberedelserne
Da vi fik den gode nyhed om finalepladsen, gik forberedelserne straks i gang. Vi fik lavet en masse bannere og skilte. Forældreforeningen sponsorerede også flotte t-shirts til hele klassen. Så var vi klar til at tage afsted.

Turen til København
Klokken 11:30, tog vi afsted fra skolen, og drog ind til Vejle Station. Fra Vejle Station tog vi et lyntog som gik direkte til København. Efter ca. 3 timer i tog, ankom vi til København H. Derefter fandt vi Danhostel vandrerhjem, som var det vandrerhjem vi skulle overnatte på. Bagefter havde skolen inviteret os ud på kanalrundfart, og oven i købet ud og spise bagefter. Hvor vi blev prop fyldt med lækkert mad. Da vi var færdige vendte vi tilbage til vandrehjemmet, hvor vi fik slappet lidt af. Klokken 20:30, skulle vi alle samles igen. Så var der valgfri gåtur i København. Vi tog ned på

Strøget, hvor vi så alle delte os i nogle grupper. Efter en time, skulle vi tilbage på vandrehjemmet, hvor vi alle var godt trætte. Så var det ellers bare med at komme i seng, så vi kunne være klar til næste dag.

Dagen
Dagen startede tidligt, og vi stod op til morgenmad klokken 6. Vi tog bussen til Østerbro Stadion hvor finalen foregik. I bussen hyggede vi os og fik sunget. Dagen startede med indmarch, hvor 10 elever gik ind med vores bannere. Derefter skulle vi alle løbe 2 km. Bagefter gik dagen med disciplinerne: 100 m, 400 m, længdespring, hylere, 20×60 m stafet. Hele klassen var gode til at heppe på hinanden, og vi kom på en flot 12. plads.

Mange tak til lærerne, sponsorerne, skolen og ikke mindst 7.z, vi havde en dejlig tur!

Erica og Louise 7.Z

 

x