Børn løber for børn

Kære forældre

Fredag den 23. marts 2018 deltager Kirkebakkeskolen i ’Team Rynkeby Skoleløbet’, der er Nordens største velgørenhedsløb for skoleelever.

Løbet organiseres af Team Rynkeby Fonden og afvikles samme dag på hundredvis af skoler i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Formålet er at motivere eleverne til at dyrke motion samtidig med, at de på tværs af klasser, skoler og lande er med til at gøre en aktiv indsats for at samle penge ind til børn med kritisk sygdom.

I Danmark samler alle de deltagende skoler ind til Børnelungefonden, der blandt andet skal være med til at finansiere livsvigtig forskning i kritiske lungesygdomme hos børn. 

 

Mulighed for at indgå mikro sponsorater

Inden løbet har eleverne mulighed for at indgå mikro sponsorater med familie, venner og lokale erhvervsdrivende, der opfordres til at give et beskedent beløb per omgang eller kilometer, den enkelte elev løber i forbindelse med Team Rynkeby Skoleløbet.

 i løber i 60 minutter, og hver runde er 1 km lang

  

Sådan håndteres sponsoraterne

Mikro sponsoraterne noteres på den sponsorseddel, som eleverne har fået udleveret af deres lærer. Efter løbet regner eleven selv sammen, hvor meget de enkelte sponsorer skal bidrage med til indsamlingen, og eleven informerer efterfølgende sponsorerne om beløbets størrelse.

 

Pengene indbetales via MobilePay-nummer 31924

eller på www.team-rynkeby.dk/støt

senest den 20. april 2018.

   

Vigtigt!

Team Rynkeby Skoleløbet er ikke en konkurrence om, hvilken elev eller hvilken klasse, der kan samle flest penge ind – alle bidrag tæller! Og ved deres blotte tilstedeværelse i løbet er eleverne med til at skabe uvurderlig opmærksomhed om børnelungesagen!

Rynkeby Foods A/S dækker alle Team Rynkeby Fondens udgifter i forbindelse med Team Rynkeby Skoleløbet, og derfor går alle sponsorbidrag ubeskåret til Børnelungefonden. 

Husk en god madpakke og noget at drikke. Der er en juicebrik fra Rynkeby, og der er naturligvis også et støttearmbånd fra Børnelungefonden samt et diplom til alle elever, der har deltaget i løbet. Forældre er velkomne til at løbe med. Vi starter opvarmning ca. kl 8.10, og løbet fløjtes af kl. 9.25. Det foregår i området omkring Kirkebakkehallen.

  

 

x