Kulturmesse og åbent hus blev til fuldt hus

Torsdag d. 13. oktober slog skolens ansatte og elever dørerne op for forældre, bedsteforældre, naboer, tidligere ansatte og "gamle" elever.

Dagen startede med, at alle elever med røde og hvide ballonner formede skolens logo i skolegården. Efter lidt tekniske udfordringer pga. det fugtige vejr affyrrede nogle elever fra Forskeren en hjemmelavet konfettikanon, og det var signalet til, at eleverne måtte sende ballonerne afsted med ønske om yderligere 50 gode år for Kirkebakkeskolen.
Hermed var den årlige kulturmesse åben!

Her vist eleverne med berettiget stolthed deres arbejde frem for alle gæsterne. 
Global Citizen knoklede løs i køkkenet og fremstillede et hav af kager, som de solgte i kantinen for at samle ind til deres studietur til Holland.
Forskerne havde åbnet FabLab, hvor der blev designet og leget med teknologi på livet løs.
Andre steder kunne man få læst en god bog, eller blive hjemsøgt i Gys og Gru-standen.

1. årgang havde lavet deres helt egen skønne Vitello-sang, som de optrådte med på scenen. Mon ikke den skal sendes til Kim Fupz!
På scenen blev skolens kernefortælling også læst højt og efterfølgende fortolket i dans af piger fra 3.,4. og 8. årgang.
Signe, næstformand i elevrådet, holdt også en utrolig velskrevet tale, hvor hun bl.a. takkede alle ansatte, der fik ros for deres daglige indsats for at skabe gode rammer og undervisning for eleverne.
Performeren optrådte med "7 years" og Hoomans fødselsdagsfilm blev vist.

I dagens anledning var der også arrangeret lidt lærerig underholdning for eleverne.
Indskolingen havde således fornøjelsen af "Hatteteateret", hvor eleverne var aktive deltagere i de skønne imporivserede fortællinger, der opstod undervejs.
Over middag havde både mellemtrinnet og udskolingen fornøjelsen af at opleve ordekvilibrist og rapper Per Vers. Her fik de indblik i, hvordan man på helt særlig vis kan udtrykke sig med ord, og hvordan man gennem hårdt arbejde kan udvikle sit talent! Det var en velsmagende musikalsk omgang!

Dette var blot en lille del af alle de skønne indslag og aftryk, som eleverne afsatte denne dag. Det er svært at rumme det hele her, men det var en fantastisk dag, og vi er alle glade og taknemmelige for både elevernes store engagement og alle de tidligere ansatte og elever, der gæstede os denne dag.

På vores facebookside kan I se mange flere billeder fra dagen.
Hermed også tak til fotograf Morten Bennetsen for endnu en omgang flotte fotos!

Vi føler os altså på alle mulige måder heldige med at være en del af det daglige liv på Kirkebakkeskolen, og vi glæder os til at fejre skolens 50 år ved andre lejligheder i dette skoleår :)

x