Valg til skolebestyrelsen - det betyder noget!

Kommer du til opstillingsmøde til skolebestyrelsen på næste onsdag? Måske du er forhindret, men gerne vil stille op alligevel?

Til opstillingsmødet til skolebestyrelsen den 25. april kl. 16.00- 16.30 håber vi, at der kommer mange og stiller op til det vitige bestyrelsesarbejde på Kirkebakkeskolen. 

Men skulle man være forhindret i at møde op denne dag, men gerne vil stille op til skolebestyrelsen alligevel, er man meget velkommen til at skrive en mail til skolebestyrelsesformand Kirsten og meddele sit kandidatur.

Når alle kandidater har meldt sig, bliver der et kort møde i midten af maj, hvor der forhåbentligt laves aftale om fredsvalg (endelig valg af skolebestyrelse) mellem de kommende kandidater. Alternativt til fredsvalg afholdes der en forældreafstemning på intra inden 30. maj. Dette kan komme i spil, hvis der er flere, der stiller op end til de 5 pladser, der er på valg. Mere herom, hvis det kommer til det.

I kan skrive til Kirsten på kirstenkjuhl@gmail.com eller komme forbi kontoret og meddele et evt. kandidatur - eller blot møde op d. 25/4. 9. maj er sidste chance for at meddele sit kandidatur. 

D. 25/4 vil Kirsten byde velkommen og fortælle lidt om skolebestyrelsens arbejde. 

Vi håber på både at få besat de ledige pladser samt et antal suppleanter - Så byd endelig ind!


Henrik

x