Indskrivning af kommende elever til 0.årgang 2017/2018

Kære forældre i Kirkebakkeskolens distrikt

Vi skriver til jer, fordi jeres barn har nået alderen, hvor det skal starte i skole til næste sommer. Selvom der er lang tid til, skal vi inden længe have besked, hvis jeres barn skal gå på Kirkebakkeskolen.

0.årgang på Kirkebakkeskolen lægger vægt på:

• Høj faglighed
  • Fællesskab & nære relationer
  • Læringsrum for alle
  • High Care læringsmiljø
  • Engelsk fra 0. årgang
  • Elektronisk portfolio
  • Målsætning – også i børnehøjde
  • Samarbejde med eksterne samarbejdspartnere & lokalsamfundet

Indskrivning i Vejle Kommune foregår som digital indskrivning på www.vejle.dk/skolestart i perioden fra den 14. november 2016 til 22. januar 2017. I får adgang til indskrivning ved at benytte digital signatur eller Nem-Id. Samtidig kan I via et link tilmelde jeres barn til SFO.

Vi holder informationsaften torsdag d.15.december fra 16.00-17.30 på den store røde trappe. Her vil være et oplæg omkring Kirkebakkeskolen, mulighed for at hilse på børnehaveklasselederen og få en rundvisning på skolen.

Her på hjemmesiden kan I få et indblik i hverdagen på Kirkebakkeskolen. Her finder I bl.a. en introduktion til indskolingen, videoer og billeder fra nuværende 0.årgang og flere informationer omkring skolen.

Vi glæder os til, at byde jer velkommen på Kirkebakkeskolen.

Trine Verner Jensen