Vellykket Markedsdag på Kirkebakkeskolen

I fredags blev der handlet på livet løs i de mange boder, som var stillet op i SFO-området og på glasgangen mellem 0. – og 1. årgang.

Her blev der bl.a. solgt bøger, My little Pony, LEGO, Playmobil, fodboldkort, DVD-film, perleplader, frugtpinde og forskellige slags hjemmebag. Stemningen var høj, og uanset hvor man så hen var der glade børn og voksne, som forsøgte at gøre en god handel eller at gøre et godt salgsfremstød.

Det var elevrådet, der havde arrangeret en Markedsdag for 0.-2 årgang på Kirkebakkeskolen i et stort ønske om, at den tradition igen kunne blive en fast del af indskolingen på Kirkebakkeskolen. Elevrådet havde sørget for papirspenge, opsætning af boder, fællesinformation og oprydning og var sammen med lærerne og pædagogerne i indskolingen med til at gøre det til en god dag for alle der deltog.

At dagen blev en succes er der ingen tvivl om! – og et stort tak til elevrådet for at lave en rigtig god og sjov dag for de yngste elever på skolen!