Elev på skolen

Det vigtigste på Kirkebakkeskolen er vores elever – nemlig dig! Vi tror på, at du ligesom alle børn har et potentiale – noget som du er god til, og som kan udvikles og vokse over tid. Det er vores opgave at hjælpe dig til at forløse og udvikle dit potentiale, så du kan blive så dygtig som overhovedet muligt. Sammen med dig og dine forældre finder vi gerne nye måder at hjælpe dit talent på vej. Hvis man skal blive rigtig god til noget, skal man gøre det sammen med andre. Det er derfor vigtigt, at du er glad for at gå i skole, og at du har det godt sammen med dine klassekammerater. Det skal også være sjovt at gå i skole. Der skal være plads til, at du kan grine og hygge dig med dine kammarater. Det er nemlig et godt grundlag for at være seriøs og fokuseret.

Den elektroniske portfolio er et vigtigt værktøj til udvikling af talent på Kirkebakkeskolen. Her formulerer du dine mål og opgaver inden for hvert fag. Du kommer til at arbejde med din portfolio i løbet af skoleåret, og den bliver vigtig for din videre læring.