Forældreforening

På Kirkebakkeskolen er vi så privilegerede at have en Forældreforening. Den har eksisteret i over 40 år. Foreningen består i øjeblikket af 9 frivillige forældre samt to medarbejderrepræsentanter fra skolen. Foreningens formål er:

At fremme samarbejde mellem skole, hjem og lokalsamfundet gennem sociale aktiviteter.

Forældreforeningen arrangerer i øjeblikket følgende aktiviteter for skolens elever:

• Skoleskak hver torsdag – samt deltagelse i skakturneringer i Danmark og Norden
  • Fastelavnsfester for 0. til 6. årgang
  • Julebal for alle skolens elever, forældre, søskende og skolens personale

Forældreforeningen har sponsoreret:

• En boldbane med bander til nederste skolegård
  • Lydanlæg til opførelse af musicals
  • Legeredskaber til udearealerne
  • Glaskunst til udsmykning af skolen
  • Verdens sejeste skoledag for alle skolens elever
  • Udeområde til udskolingen med boldbaner og bænke/borde
  • 3D printer til FabLab
  • Klatretårn
  • Fysikshow til skolens jubilæumsdag
  • Basketballbane til udskolingen

Forældreforeningen har brug for forældrenes støtte og opbakning, derfor beder vi venligst om, at alle familier indbetaler 200,00 kr. en gang om året.

Konto 9347 4582 896181
Mobilepay: 73022

Beløbet gælder for en hel familie for et helt års medlemskab.

Udover Forældreforeningens faste arrangementer er det også muligt for skolen eller klasser at ansøge om tilskud til eller betaling af ting eller for arrangementer til skolen.

Send en mail til forældreforeningens kasserer: Line Dupont Christensen på line.dupont@jubii.dk - med en kort beskrivelse af tingen/turen/arrangementet.

Forældreforeningens medlemmer

Rebecca Dæhnfeldt Næsby