Forældreforening

På Kirkebakkeskolen er vi så privilegerede at have en Forældreforening. Den har eksisteret i over 40 år. Foreningen består i øjeblikket af 10 frivillige forældre samt to medarbejderrepræsentanter fra skolen. Foreningens formål er:

At fremme samarbejde mellem skole, hjem og lokalsamfundet gennem sociale aktiviteter.

Forældreforeningen arrangerer i øjeblikket følgende aktiviteter for skolens elever:

• Skoleskak hver torsdag – samt deltagelse i skakturneringer i Danmark og Norden
  • Fastelavnsfester for 0. til 6. årgang
  • Julebal for alle skolens elever, forældre, søskende og skolens personale
  • Foreningen udgiver skolebladet Kontakten fire gange om året
  • Foreningen yder tilskud på 50 kr. pr. elev til klasseture en gang pr. skoleår

Forældreforeningen har sponsoreret:

• En boldbane med bander til nederste skolegård
  • Lydanlæg til opførsel af musicals
  • Legeredskaber til udearealerne
  • Glaskunst til udsmykning af skolen
  • Verdens sejeste skoledag for alle skolens elever
  • Udeområde til udskolingen med boldbaner og bænke/borde
  • 3D printer til FabLab
  • Klatretårn
  • Fysikshow til skolens jubilæumsdag

Forældreforeningen har brug for forældrenes støtte og opbakning, derfor beder vi venligst om, at alle familier indbetaler 150,00 kr. en gang om året

Konto 9347 4582 896181
Mobilepay: 73022

Beløbet gælder for en hel familie for et helt års medlemskab.

Forældreforeningen bidrager med et tilskud på kr. 50,- pr. elev/pr. år til klasseudflugter/arrangementer mv.

Koordiner gerne med klassens lærere, hvilket arrangement pengene skal bruges til.

Send en mail til forældreforeningens kasserer: Line Dupont Christensen på line.dupont@jubii.dk - med en kort beskrivelse af turen/arrangementet. Husk det eneste vi 'forlanger' som tak, er et indlæg til Kontakten og et par fotos vedhæftet seperat.

Forældreforeningens medlemmer

Rebecca Dæhnfeldt Næsby