Kantinen

Kantinen er et tilbud til alle elever og ansatte. Her tilbyder vi hver dag dagens ret, som er lavet fra bunden. Der er altid grønt tilbehør til retterne.

Herudover er der altid en kold ret også.

Du kan bestille via www.skolemad.nu. Vi laver også hver dag ekstra mad, der kan købes direkte i kantinen. Hvis du bestiller via skolemad.nu, er du sikker på, at maden er der – og prisen er kun 20 kr., hvorimod det koster 25 kr. ved køb i kantinen.

Brugermanual til skolemad.nu kan findes her.

Vi har lige haft besøg af Fødevarekontrollen og er stolte af, at vi igen fik en elite-smiley. Du kan se rapporten her.

I kantinen har vi en postkasse, hvor eleverne kan lægge en seddel med ris og ros og gode ideer. Hver uge trækker vi en vinder, som offentliggøres om mandagen. Gevinsten er en gratis frokost på en valgfri dag.

Hvis du har spørgsmål vedr. kantinen, er du velkommen til at kontakte vores kostfaglige medarbejder – Tina Hauge Lybæk tlf. 2443 3771 eller administrativ leder Hanne Neustrup tlf. 2620 2594.

Frisk drikkevand kan tappes hele dagen

Skolen har koldvandsautomater på hele skolen. Som led i vores fokus på sundhed og trivsel synes vi, at det er vigtigt, at elever og ansatte har adgang til frisk og koldt drikkevand. Det kan frit tappes fra automaterne.