Kantinen

Kantinen er et tilbud til alle elever og ansatte. Her tilbyder vi et bredt og varieret udbud med vægt på sunde råvarer, såsom grove brødtyper, frugt og grønt samt lune småretter.

Sunde madvaner har indflydelse på indlæring og trivsel

Skolen har en kostkonsulent til at gennemgå og godkende kantinens udbud. Udbuddet ændres løbende og kan ses på skolens hjemmeside. Det er vigtigt, at børn har sunde madvaner, da det har indflydelse på koncentration, indlæring og trivsel. Vi vil gerne understrege, at kantinen er et tilbud, og skolen kan derfor ikke være ansvarlig for, hvordan den enkelte elev sammensætter sit køb i kantinen. Vi opfordrer derfor jer forældre til at tage en snak med jeres børn om, hvad de køber i kantinen.

Kantinen arbejder efter fødevarestyrelsens anbefalinger og de officielle kost råd:

• Spar på fedt
  • Spar på sukker
  • Spar på salt
  • Spis flere kostfibre og fuldkorn

Frisk drikkevand kan tappes hele dagen

Skolen har koldvandsautomater på skolen. Som led i vores fokus på sundhed og trivsel synes vi, at det er vigtigt, at elever og ansatte har adgang til frisk og koldt drikkevand. Det kan frit tappes fra automaterne, og elever og ansatte kan desuden købe særlige drikkedunke til formålet i kantinen. Automaterne er konstrueret, så det ikke er muligt at tappe drikkevandet i almindelige sodavandsflasker eller drikkedunke.