Skal dit barn også gå på Kirkebakkeskolen?

At starte i skole såvel som at skifte skole er betydningsfuldt i et barns liv. For os er det væsentligt, at det bliver en god oplevelse, og vi er opmærksomme på at skabe de bedste forudsætninger for en god start på Kirkebakkeskolen.

I menuen kan I læse om, hvordan vi på skolen griber dette an.

I år er der indskrivning til skolestart for jeres barn fra d. 13. november 2017 til d. 31. december 2017

På Kirkebakkeskolen starter alle børnehaveklassebørn mandag, den 13. august 2018. De kan starte i SFO fra den 31. juli 2018.
Inden da vil vi gerne have mulighed for at giver jer lidt flere informationer om skolestart og om at gå på Kirkbakkeskolen generelt.

D. 28/11, kl 15.30-17.00 holdes der åbent hus for alle interesserede.

Der vil være en fælles velkomst ved den store trappe midt i skolen, hvorefter resten af arrangementet foregår i indskolingen.
Her kan I få et indblik I vores tanker om læring, undervisning og trivsel, se vores rammer og møde relevante fagpersoner.

Har I nogle spørgsmål desangående, er I velkomne til at henvende jer.

I slutningen af dette skoleår vil I modtage en indbydelse til at komme på skolen, hvor jeres børn kan prøve at ”gå i skole” sammen med de andre kommende børnehaveklassebørn.

På gensyn og venlig hilsen
Afdelingsleder
Katja K. Andersen