Sydafrikansk minister imponeret efter besøg på skolen

Den sydafrikanske uddannelsesminster Ms. Motshekga besøgte tirsdag d. 6. marts Kirkebakkeskolen sammen med LEGO Fonden og en række embedes- og uddannelsesfolk.
Borgmester Jens Ejner Christensen og kommunaldirektør Niels Ågesen deltog også i besøget, og det var med stor glæde, at vi kunne vise dem bare et lille udsnit af, hvad Kirkebakkeskolen arbejder med.

Delegationen besøgte skolen med stor interesse i vores måde at indrette os på og ikke mindst vores måde at lave undervisning på - bl.a. leg gennem læring. Særligt var de imponerede over den måde, der arbejdes på i FabLab, hvor en flok af vores dygtige elever viste og forklarede nogle af de projekter, de arbejder på og de metoder og tilgange, der anvendes - fx hvordan man fanger et stjerneskud, hvordan man skaber synsbedrag vha. de rette frekvenser, vand og en tilpasset brille, og hvor stor betydning det har, at fejl fejres og hænges på vores fejltræ.

Borgmesteren fik en prøvetur på en svævende luftpude og ministeren en lektion i, hvordan man på næsten magisk vis kan spille musik med frugter som tangenter.

Det er altid med en enorm portion stolthed vi viser vores skole frem - ikke mindst pga. alle vores dygtige elever.
Det ansporer os til at blive ved med at stå på tæer og have mod til at satse på dét, vi mener, giver vores elever det bedste afsæt for fremtiden.